Гадателката на Берлускони: За Кубрат Пулев семейството е най-важно

09.09.2014, 14:42

Как Теодора Стефанова вижда близкото бъдеще на Кобрата

   
 
Гадателката на Берлускони: За Кубрат Пулев семейството е най-важно

С приближаването на мача между Кубрат Пулев и Владимир Кличко напрежението и очакванията се покачват. И няма как да е другояче - все пак всички се надяваме нашето момче да натупа наперения дразнещ украинец. След като ни сподели как вижда близкото бъдеще на Григор Димиторв, Димитър Бербатов и Христо Стоичков, Теодора Стефанова разкри малко и от престоящото в живота на Пулев.

Кажете ни, извън бокса, какво предстои на Кубрат Пулев?

Той много скоро ще стане баща и ще вдигне сватба с любимата си половинка. Те са се намерили. Андреа е сродната му душа. Това му дава голям заряд.

Значи основното в живота на Кобрата не е боксовата му кариера, така ли?

Най-важното нещо в живота му е да има истински човек до себе си, който да го обича, да го подкрепя и да бъде с него заради самия него, а не защото е Кубрат Пулев. И определено това го зарежда и му дава още по-голям хъс да побеждава, да прави тези всички негови победи, да се чувства във форма. При Кубрат Пулев семейството е изключително ценно - най-важни са фамилията и жената до него. Важно е да се чувства здравословно, да е силен, да е добре. Да бъде уверен.

Добре, кажете ни само две думи за мача му с Кличко.

За мача му с Кличко - отива наистина за победа. Разбира се, това не е единственият важен мач, който ще има в кариерата си. Ще има още много други мачове, за които Кубрат ще се подготвя здраво.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ