Какво видя гадателката на Берлускони за бъдещето на Бербатов и Стоичков

05.09.2014, 10:27

Събитията, които им предстоят

   
 
Какво видя гадателката на Берлускони за бъдещето на Бербатов и Стоичков

След като разкри какво ще е бъдещето на Григор Димитров, гадателката на Берлускони Теодора Стефанова сподели специално за Div.bg какви ще са предстоящите събития в живота на Димитър Бербатов и Христо Стоичков. Ето какво каза тя:

Кажете ни какво предстои на Митко Бербатов, ще играе ли още дълго в отбора на Монако?

Митко ще покорява. Добре е в Монако, но не е изключено догодина да има и други пикантни предложения и футболни предизвикателства, така че ще покори още една държава. Това си е негов избор, разбира се.

Да разбираме, че няма да се върне в България?

Той много обръща очи към и обича България. Голям патриот е в душата си. Иска да направи нещо за България, но в крайна сметка той ще си има други предизвикателства. Има прекрасно семейство, както виждаме. Навсякъде го обичат. Виждате как в Монако веднага спечели сърцата на феновете. Ще бележи още голове, ще върви напред, но все още има какво да даде и да направи.

Знаем, че Бербатов се занимава много с благотворителност и подкрепа на млади таланти. Какво да очакваме извън футболното му развитие?

Митко има много други негови идеи и проекти, които ще реализира и така винаги ще върви напред, не само във футболната си кариера. Ще ни накара да се гордеем, че имаме такива българи като него. Като Стоичков например...

1380089

Като заговорихме за Стоичков, той сякаш напоследък стои далеч от медийното пространство...

Да не мислите, че е залязъл? Напротив, той работи усилено. Ще видите как ще ви изненада скоро. Ще видите каква партия ще направи в България до две години. Освен това ще бъде избран на важен пост в една от двете големи световни футболни асоциации.

Нещо любопитно около дъщерите му?

Скоро при Христо Стоичков ще има две сватби една след друга. Ще ожени дъщеричките си, да са живи и здрави. Мика ще се реализира, ще си намери мястото, независимо от всичко, което се говори. Момичето ще си намери сродната душа. Сигурна съм, че ще успее в живота и в кариерата, и като съпруга, и като майка. Така че в нейния живот предстоят доста промени.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ