FAIL

Хората казват, че трябва да сме благодарни, ако имаме покрив над главите си. Това наистина е така, но тези хора малко са се попрестарали с ексцентричността на къщите си.
Понякога правим грешни избори, които ни оставят с нещо грозно и перманентно върху кожата ни. Ако поради някаква причина си се сдобил с гадна татуировка, не бързай да се разстройваш. Художници от цял свят ни показват, че няма нищо непоправимо на...
Много е жалко, че хората изпитват нужда да обработват снимките си до такава степен, че изобщо не приличат на хора. Нас определено няма как да ни излъжат, но очевидно жестоко лъжат самите себе си.
И ние не сме много на ти с технологиите, но има хора, които направо не трябва да припарват до тях. Ще ти покажем няколко снимки, от които сърцето ще те заболи. Не искаме и да си представяме какво са изпитали хората на тези кадри!
Ако си мислиш, че животът ти е провал, първо погледни тези торти. И после ще си говорим пак!
Понякога трябва да се вкарва и малко мисъл... но не на всеки му се отдава. Тези лоши дизайни могат да ти изправят косите!
Понякога животът ни изправя пред тежки предизвикателства, които ни довеждат до пълно отчаяние. И все пак е успокояващо да видим, че не се случва само на нас!
Хората са го казали - неслучайно жените живеят по-дълго от мъжете!
Татуирането е форма на изкуство, която определено не се отдава на всеки!
Тази жена възнамерявала да замине на меден месец със съпруга си, но за съжаление издаването на визата му се забавило и той и препоръчал да все пак да замине, за да не изгорят билетите и хотелът.
Неотдавна нашите родители и баби са ни учили как да ходим, как да се храним и куп други елементарни неща. Но на нас все не ни се получава да научим баба и дядо как се борави с Facebook. Възрастните хора са толкова слади понякога...
Не сме много сигурни как всичко това е възможно и далеч не завиждаме на хората, на които им се е наложило да се разправят с тези случаи!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ
Резултати | Архив
  • inews
  • fitwell
  • jenite
  • sporta