Какво е бъдещето на Григор Димитров според гадателката на Берлускони

03.09.2014, 13:55

В личен и професионален план

   
 
Какво е бъдещето на Григор Димитров според гадателката на Берлускони

Григор Димитров в момента е едно от най-известните имена в световния тенис. Роденият в Хасково талант сцепва тенис съперниците си по световните кортове. Е, понякога не успява да победи, но смятаме, че е въпрос на време Гришо съвсем да се усъвършенства и да се превърне в един БГ Хълк - тотален властелин на ракетата. Оказва се, че не само ние предвиждаме бляскаво бъдеще на родната тенис звезда. На същото мнение е и гадателката на Берлускони - Теодора Стефанова. Вижте какво сподели тя за бъдещето на Гришо както в професионален, така и в личен план, специално за Div.bg.

Какво предстои на Григор Димитров в следващите една-две години?

На Григор му предстои учение. Предстои му още развитие в неговата кариера, осмо място не го задоволява. Иска да стигне много по-напред и той ще работи за това.

А в личния му живот?

Определено за нещата му в личен план ще започне усилено да се мисли и да се говори 2015-2016 година. И не е изключено рано да стане баща, да има семейство до две години.

Очаквате ли догодина Григор да дойде в България заедно с приятелката си Мария Шарапова?

Да, ще дойдат. Дали в родния му град Хасково или другаде, но ще дойдат тук. Може би всичко ще е много дискретно.

Защо смятате, че Григор Димитров ще е един от най-успешните български спортисти през следващата година?

В неговата карма, в неговата съдба е дадено да върви напред. Сега, не казвам, че ще е точно догодина. За Григор ще се говори дълго. Всяка година той ще измества това място, на което е. Неговата цел е да е сред първите. Сегашното му място не го задоволява. Така че това нещо го има в неговата съдба. Той има все още какво да показва, да даде и да направи. В рамките на следващите две години му е най-голямата сила - каквато подготовка и сила има и е изчаквал своя момент, сега той настъпва и Григор трябва да дава всичко от себе си. Трябва да се възползва от всяка една ситуация, реклами, спонсори - всичко. Тези две години напред са му най-силният период.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ