Трейлърът на "Minecraft Movie" дава първи официален поглед върху боклукчия на Джак Блек, Стив и Джейсън Момоа

05.09.2024, 10:00

Това трябва да се види!

   
 
Трейлърът на "Minecraft Movie" дава първи официален поглед върху боклукчия на Джак Блек, Стив и Джейсън Момоа

Първият официален тийзър трейлър за "A Minecraft Movie", игралната адаптация на популярната видео игра, току-що беше пуснат.

Режисиран от режисьора на "Napoleon Dynamite” и "Nacho Libre” Джаред Хес, "Филм за Майнкрафт” също участва в ролите на Джейсън Момоа, Ема Майерс, Даниел Брукс, Себастиан Юджийн Хансен и Дженифър Кулидж. Warner Bros. и Legendary подкрепят адаптацията на една от най-продаваните видео игри в историята (може да се похвали със 140 милиона потребители месечно).

Официалният синопсис на "Филм за Майнкрафт" гласи:

Добре дошли в света на Minecraft, където креативността не само ви помага да творите, но е от съществено значение за оцеляването на човек! Четирима неподходящи – Гарет "Боклукчията" Гарисън (Момоа), Хенри (Хансен), Натали (Майърс) и Доун (Брукс) – се оказват борещи се с обикновени проблеми, когато внезапно са изтеглени през мистериозен портал в Отвъдния свят: странна, кубична страна на чудесата , която процъфтява от въображението.

За да се върнат у дома, те ще трябва да овладеят този свят (и да го защитят и от зли неща като Пиглини и зомбита), докато се впускат в магическа мисия с неочакван, експертен майстор, Стив (Блек). Заедно, тяхното приключение ще предизвика и петте да бъдат смели и да се свържат отново с качествата, които правят всеки от тях уникален креативен...същите умения, от които се нуждаят, за да процъфтяват отново в реалния свят.

"Филм за Minecraft" тръгва по кината на 4 април 2025 г.


 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ