Бари Когън се присъединява към Килиън Мърфи във филма „Peaky Blinders“

01.09.2024, 12:00

Миналия месец беше разкрито, че Ребека Фъргюсън също е на борда!

   
 
Бари Когън се присъединява към Килиън Мърфи във филма „Peaky Blinders“

Звездата от "Saltburn" Бари Кoгън се присъедини към актьорския състав на дългоочаквания филм на Netflix "Peaky Blinders", съобщи Deadline. Номинираният за Оскар е най-новото високопоставено име срещу звездата Килиан Мърфи във филма, режисиран от Том Харпър. Миналия месец беше разкрито, че Ребека Фъргюсън също е на борда.

Подобно на Фъргюсън, подробностите за ролята на Когън се пазят в тайна.

Netflix даде зелена светлина на филма "Peaky Blinders" през юни с носителя на "Оскар" за "Опенхаймер" Мърфи в завръщане към емблематичната роля на Томи Шелби, лидер на едноименното гангстерско семейство от Бирмингам.

Стивън Найт създаде хитовата поредица, чието действие се развива в началото на века в Бирмингам, през 2013 г. Найт се завърна, за да напише сценария на филма и също ще бъде копродуцент заедно с Мърфи и други.

Въпреки че подробностите за сюжета също се пазят близо до жилетката, Найт каза по-рано, че филмовата история ще се развива по време на Втората световна война. Очаква се производството да започне по-късно тази година.

"Искрено съм развълнуван, че този филм е на път да се случи. Това ще бъде експлозивна глава от историята на "Peaky Blinders". Без задръжки. Пълен за "Peaky Blinders" по време на война", казва той пред Variety.

Кoгън беше номиниран за Оскар за ролята си в "The Banshees of Inisherin" с Колин Фарел и спечели BAFTA за превъплъщението си в коварния студент от работническата класа в Оксфорд в "Saltburn". Наскоро той се появи и в музикалния видеоклип на Сабрина Карпентър за "Please, Please, Please".

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ