Трейлърът на „Снежанка“ достигна 1 милион нехаресвания в YouTube (ВИДЕО)

08.09.2024, 10:00

Филм, който повечето хора няма да гледат!

   
 
Трейлърът на „Снежанка“ достигна 1 милион нехаресвания в YouTube (ВИДЕО)

Първият трейлър на римейка на "Снежанка" на Дисни достигна ново постижение и получи повече от 1 милион нехаресвания в YouTube.

Трейлърът събра само 81 000 харесвания от пускането си на 9 август 2024 г., което прави съотношението харесване/нехаресване около 1:13.

"Снежанка" е римейк на "Снежанка и седемте джуджета", първият анимационен филм на Дисни. В римейка участват Рейчъл Зеглър като Снежанка и Гал Гадот като Злата кралица.

Хората оставиха коментари, критикуващи филма:

  • Най-накрая го направиха. Направиха филм, който никой няма да пиратства
  • Снежанка: "Нямам нужда от мъж!" Принцът: "Това е добре. Тук съм заради твоята мащеха.
  • уау Дисни. Вие наистина сте невероятни. Отне ви 3 години, множество пренаписвания, ненужен CGI и 209 милиона долара, само за да се насладя на раздел с коментари на филм, който никога няма да гледам. Бъдете благословени
  • Подкрепям отровната ябълка.
  • Злата кралица няма причина да ревнува

Филмът е обект на няколко противоречия, като например избирането на Рейчъл Зеглър за ролята на Снежанка, въпреки че принцесата е описана с кожа "бяла като сняг".

Zegler също получи обратна реакция за коментарите си върху оригиналната история. В интервю за Variety тя коментира промените, направени в римейка, като "вече не е 1937 г.".

 "Снежанка няма да бъде спасена от принца. И няма да мечтае за истинска любов. Тя мечтае да стане лидер, който знае, че може да бъде", заявява актрисата.

В друго интервю на D23 Expo, Зеглер описа Чаровния принц като "човек, който буквално я преследва" и нарече тази част от историята "странна".

В допълнение, джуджетата вече са представени като CGI герои, след като актьорът Питър Динклейдж критикува темата за нанизма. Някои хора твърдят, че критиките на Динклейдж са отнели възможности за хора, които биха се вписали в ролята на седемте джуджета.


 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ