Жена откри нарязан мъртъв плъх в хляба си (ВИДЕО)

15.09.2024, 10:00

Безплатен протеин!

   
 
Жена откри нарязан мъртъв плъх в хляба си (ВИДЕО)

Жена приготвяла препечен хляб за закуска, когато забелязала разчленен плъх, заседнал в кората на хляба ѝ. Номбулело Мкумла от Южна Африка вече беше преминала през половината от хляба със семена, когато направи мрачното откритие.

Напреченият разрез на плъха разкрил открити черва и сплъстена черна козина, което предполага, че е бил нарязан на парчета по време на обработката.

Номбулело изрази шока си онлайн, като описа смущаващото си откритие и постави под въпрос как гризачът се е озовал в храната по време на производството.

2386315

"Извадих хляба от хладилника, за да направя тост и забелязах нещо отвратително и страшно. Направих снимка и я изпратих на моите приятели и един от тях каза: "За информация, това е плъх". Аз отричах и предположих, че може да е нещо друго, но сценарият с плъха имаше смисъл – възможно е плъхът да влезе в хляба във фабриката и никой да не забележи", казва жената.
Тя твърди, че се е върнала в магазина, за да повдигне въпроса, и се твърди, че ѝ е казано да се оплаче директно на доставчика PepsiCo.

Тя изпратила на марката имейл заедно с видеоклипа и изображенията на хляба.

Номбулело твърди, че по-късно с нея се е свързал представител на PepsiCo по телефона.


   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ