Филмът на ужасите „PETER PAN'S NEVERLAND NIGHTMARE“ разкри първия си трейлър (ВИДЕО)

02.09.2024, 14:00

Меч Пух не им стигна!

   
 
Филмът на ужасите „PETER PAN'S NEVERLAND NIGHTMARE“ разкри първия си трейлър (ВИДЕО)

Създателите на филма зад "Мечо Пух: Кръв и мед" разширяват своята публично достояние вселена на ужасите с шепа предстоящи филми "Вселената на Пух", включително "Бамби: Разплатата", "Пинокио: Без струни" и "Кошмарът на Питър Пан Невърленд".

Първият трейлър за "PETER PAN'S NEVERLAND NIGHTMARE" дебютира от Bloody Disgusting.

Филмът на Jagged Edge Productions — продаван от ITN Studios — проследява Уенди Дарлинг, докато тя се опитва да спаси брат си Майкъл от "ноктите на злия Питър Пан". По пътя тя среща Тинкърбел, която в тази изопачена версия на историята ще бъде видяна да отвлича героинята, убедена, че това е прах от пикси.

 "Това е тонално изключително по-мрачен филм от "Мечо Пух: Кръв и мед". Когато се занимаваше с отвлечени деца, беше правилно. Всички филми от нашата Poohniverse ще се чувстват различни от предишните. Така че, ако единият не е за вас, тогава може би следващият ще бъде. Питър Пан е най-злият от всички тях. Той е извратен, жесток и коварен", казва Джефри пред Bloody Disgusting.

Актьорският състав включва Меган Пласито като Уенди Дарлинг, Питър Десуза-Фейгони като Майкъл Дарлинг ("Екзорсистът на папата"), Кит Грийн като Тинкърбел, Мартин Портлок ("Имението на вълците") като Питър Пан, Никълъс Уудсън ("Скайфол"), Кирстън Wareing ("Fish Tank"), Olumide Olorunfemi ("Venom: Let There Be Carnage"), Teresa Banham, Charity Kase и Campbell Wallace.

 

 



   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ