Юнайтед буксува, а Роналдо ще вдига нивото с високотехнологична кислородна камера вкъщи  2 Виж всички снимки

11.01.2022, 10:53

Мега звездата на световния футбол и Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, обича да се грижи за тялото си и физическата му форма е водеща за него

   
 

Мега звездата на световния футбол и Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, обича да се грижи за тялото си и физическата му форма е водеща за него. Няма и как да е иначе, след като CR7 вече натрупа доста годинки, а играта на топ ниво изисква да полага все повече усилия. Ето защо роденият на остров Мадейра в Атлантически океан португалец се сдоби с високотехнологична кислородна камера. 36-годишният футболист ще може да диша чист въздух директно в комфорта на собствения си дом, като по този начин ще може да се възстановява по-бързо.

Подобен тип кислородни камери не са лесни за намиране в Обединеното кралство, но той е решил да инсталира такава в къщата си. Кристиано със сигурност е дал много пари за своята нова високотехнологична кислородна камера, надявайки се това да вдигне нивото му, а оттам и резултатите на "червените дяволи" да се подобрят, давайки повече опции за успех в bet365 mobile. Голаджията има и машина за хипербарна кислородна терапия в дома си в Алдърли Едж, Чешър. Процедура, към която той е пристрастен от 2016 г., след контузията си на финала на по-миналото европейско първенство с Португалия, когато "мореплавателите" триумфираха насред Париж срещу Франция, поднасяйки супер сензация. Това включва вдишване на чист кислород при налягане, по-високо от атмосферното, което води до много голямо увеличение на разтворения кислород в плазмата. По този начин процесът на възстановяване на увредените тъкани е много по - бърз. "Колкото повече кислород, толкова по-добри са реакциите, така че ще можете да се възстановите по-добре. Въпросът за снабдяването с кислород е много важен, когато сте имали разкъсване или имате малко мускулни травми и искате да се възстановите или да избегнете умората

Наред с незадоволителните резултати на клубния тим на Роналдо - Манчестър Юнайтед, за него долетя и още една неприятна вест. А именно - той не попада в идеалния отбор на изминалата 2021 година. И то според най-авторитетната класация в този сегмент - на френското издание L'Equipe. Журналистите му определиха символичния топ 11, а единственото успокоение за португалеца може да е, че вътре го няма и големия му съперник - Лионел Меси. При все, че аржентинецът незаслужено получи Златна топка за 2021. С най-много представители е действащият европейски шампион Челси - общо трима.

Самият Кристиано Роналдо наскоро призна, че голямата му цел е името му да бъде записано със златни букви в историята на футбола, но не като рекордьор по получени Златни топки или индивидуални отличия, а като човекът с най-важни голове и принос за клубните му отбори и националната фланелка на Португалия.

Символичният отбор на 2021 година според L' Equipe:

Вратар: Едуард Менди (Челси)

Защитници: Трент Александър-Арнолд (Ливърпул), Рубен Диаш (Манчестър Сити), Маркиньос (ПСЖ), Тео Ернандес (Милан)

Полузащитници: Н'Голо Канте, Жоржиньо (и двамата от Челси), Кевин де Бройне (Манчестър Сити), Мохамед Салах (Ливърпул)

Нападатели: Карим Бензема (Реал Мадрид), Роберт Левандовски (Байерн Мюнхен).

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ