Том Круз ще изпълни голяма каскада на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Париж

03.08.2024, 10:00

Дали ще е облечен с рокля?

   
 
Том Круз ще изпълни голяма каскада на церемонията по закриването на Олимпийските игри в Париж

Съобщава се, че Том Круз ще има главна роля в церемонията по закриването на Олимпийските игри в Париж през 2024 г. на 11 август, когато може да скочи с парашут до знака на Холивуд по време на оркестрираното предаване на Лос Анджелис за Олимпийските игри през 2028 г.

По време на церемонията по закриването кметът на Лос Анджелис Карън Бас ще получи олимпийския флаг от кмета на Париж Ан Идалго. Добре позициониран източник каза пред Deadline "Очаквайте голяма холивудска продукция.".

TMZ предават, че Круз ще се спусне от върха на Стад дьо Франс, ще се приземи на полето на стадиона и след това ще продължи да носи официалния олимпийски флаг. Звездата от "Мисията невъзможна" обаче може да използва дубльор за частта с рапела.

TMZ също съобщава, че пътуването на Круз до Париж ще бъде показано по телевизията като част от церемонията по закриването.

Съобщава се, че звездата от "Топ Гън" ще бъде показан да лети с олимпийския флаг от Франция до Лос Анджелис, където след това ще скача с парашут до знака на Холивуд в предварително записан сегмент, първоначално записан през март.



   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ