Отслабвайте докато работите

10.08.2011, 12:06

   
 
Отслабвайте докато работите

Не сме сигурни дали това действа, защото още не сме го пробвали, но прекарването на цял ден на стол пред компютъра ни струва добра причина да изпитаме всеки метод за сваляне на килограми в офиса. От Men's Fitness предлагат 4 начина за това. Няма нищо лошо да знаем за тях, пък може и някой ден да ги приложим.

Среща в движение
Вместо да наемате конферентна зала и ако обстоятелствата го позволяват, направете работната среща с колегите си докато се разхождате. Разбира се, ако естеството на срещата изисква по-скоро разговори и брейнсторминг, а не презентация и обсъждане на бюджета. Доказано е, че дори при бавното ходене се горят 10 пъти повече калории, отколкото при седенето за един час. Отношението е 150:15.

Ставайте от стола
Ставайте от стола си по няколко пъти на ден, докато говорите по телефона например.

Намерете си компания
Някой колега, който също иска да се възползва от този начин за тренировка, който няма да ви "подхлъзва" да си вземете вредна храна за обяд и ще взаимно ще се мотивирате.

Внимавайте при избора на храна
Когато се храните на работното място се въздържайте да поръчвате вредна храна. Може би бързате, за да продължите работа, но едва ли салатата се яде много по-бавно от двойния чийзбургер.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ