ЛеБрон Джеймс се изложи брутално (ВИДЕО)

08.08.2024, 11:52

Ето как!

   
 
ЛеБрон Джеймс се изложи брутално (ВИДЕО)

ЛеБрон Джеймс беше забелязан от камерите да влиза в игрището, докато отборът на САЩ побеждава Бразилия със 122-87 в четвъртфиналите на турнира по баскетбол за мъже. Докато седеше на пейката до Антъни Дейвис, Джеймс вдигна поглед към екрана и чу възторжени възгласи от тълпата.

След това той вдигна ръка и махна, преди да направи жест, с който поставя въображаема корона на главата си.

Въпреки че камерата, насочена към спортиста, създаде впечатлението, че феновете го аплодират, камерата след това скочи към тълпата, за да покаже друго познато лице.

Френският плувец Леон Маршан седеше в тълпата и гледаше баскетбола и вдигна поглед към екрана няколко пъти, смеейки се с приятелите си, докато го правеше. Оказа се, че всъщност именно четирикратният олимпийски златен медалист и рекордьор бе обект на овации от тълпата, оставяйки Джеймс да изглежда малко глупаво, докато с перчеше на фона на аплодосментите.

Потребителите на социалните мрежи усилено споделят и коментират хумористичния инцидент:

  • Братото наистина мисли, че е главният герой през цялото време.
  • Да, съжалявам, Леброн, че веднъж не си център на внимание.
  • Мускулна памет в този момент, разбираемо объркване.

Някои фенове побързаха да защитят Джеймс, като един каза:

  • Той погледна нагоре към големия екран, за да види какво е и тези идиоти го държаха там цяла минута, какво друго трябваше да си помисли?

Друг се съгласи:

  • Имам предвид, че ако показваха човека на големия екран, какво друго трябваше да си помисли?

Джеймс и останалите от отбора на САЩ ще се изправят срещу Сърбия във втория полуфинал за деня в четвъртък, 8 август от 20:00 ч. след доминиращата им победа над Бразилия. Междувременно олимпийският рекордьор Маршан вече има време да се отпусне, след като спечели индивидуалните плувни състезания за мъже по-рано в турнира.

Френският плувец спечели 400 м индивидуално съчетано плуване, 200 м бътерфлай, 200 м бруст и 200 м съчетано плуване, поставяйки нов рекорд в дисциплината бруст. 22-годишният младеж стана първият френски олимпиец, спечелил четири златни медала на едни и същи олимпийски игри и е сравняван с иконата на плуването Майкъл Фелпс.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ