Стани железен без железо

Няколко забавни съвета: как да стегнеш увисналото туловище

   
 
Стани железен без железо

И ние сме мързеливи. Лятото свърши, ама се захлажда, което значи, че ще правиш още повече секс (да предположим, че правиш). За да правиш повече секс обаче, не може да се отпускаш. Ето ти няколко съвета:

Стегни раменете

Дръж някакви леки гирички на бюрото в офиса и ги вдигай последователно с едната и другата ръка, докато говориш по телефона, примерно. Дори само по 15 повторения на ръка може да ти помогнат да стегнеш раменете.

Стегни корема

Вярно е, че коремът ни е най-голямата мъка. Докато си миеш зъбите, стой на един крак! Не е шега - по този начин наистина тонизираш мускулатурата на корема. Опитай се да се задържиш в тази позиция между 30 и 60 секунди, след което смени крака и повтори.

Прасци
Докато си правиш кафето или си приготвяш закуска, повдигай се на пръсти и след това отпускай отново пети на пода. Това съвсем елементарно упражнения стяга и оформя прасците. Само 50 повдигания на ден ще са достатъчни скоро да забележиш видим ефект.

Гори калории

Докато говориш по мобилния, се разхождай из стаята, вместо да седиш на бюрото или на дивана.

За крака и дупе
Не се смей! И жените гледат дупета! Докато правиш нещо си, застани в "сумо" позиция. Раздалечи краката и приклекни, докато краката ти се сгънат на 90 градуса. Коленете не трябва да стигат по-напред от пръстите на краката. Задръж така колкото издържиш. Повтори!
Стегни дупето
Докато чакаш на опашка, стягай за 10-15 секунди мускулите, отпускайте и след това повтаряй.
1560826
   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ