Спечелете покана за премиерата на екстремния "Days of My Youth" на 17 октомври

10.10.2014, 14:24

Условието е просто: отговорете вярно на нашия въпрос

   
 
Спечелете покана за премиерата на екстремния "Days of My Youth" на 17 октомври

Филмът "Days of My Youth" на Matchstick Productions и Red Bull Productions ще ви зададе няколко въпроса, сред които "Какво желаете? Как наистина ще ви хареса да прекарате живота си?!". Можете да го гледате на 17 октомври в аулата на УАСГ в София, а Div.bg, който е медиен партньор на събитието, ви дава възможността да спечелите напълно безплатен пропуск. За целта трябва просто да отговорите вярно на нашия въпрос с Facebook коментар под тази статия.

Но първо ще ви дадем малко повече информация за "Days of my Youth": Най-дълго сниманият и най-мащабен проект на Matchstick Productions за последните 20 години проследява живота на най-добрите и известни ски фрийрайдъри. Освен че за пореден път вдигат летвата на каране до пределите на възможното, атлетите в продукцията изпращат мощна провокация към начина ни на живот, към надеждите, страховете и мечтите ни. Обикаляйки света, те преобразяват фрийрайд ските от спорт и средство за почивка в пример за пълноценен начин на живот.

1409719

С епичен саундтрак, със снимки, продължили цели две години, с огромен бюджет за техника и пътувания, филмът спечели няколко награди на тазгодишното издание на Международния фестивал за фрий ски, който се проведе миналия месец. С номинации в над 7 категории, сред които тези за филм на годината, операторско майсторство и монтаж, "Days of My Youth" заслужи призовете за Best Big Mountain Film, Best Single Shot и Best Male Freeride Segment за изпълнението на Коуди Тоунсенд (Cody Townsend).

А ето го и въпроса, на който да отговорите с Facebook коментар по тази статия, ако искате да спечелите пропуск за премиерната и единствена прожекция на филм у нас:

Сегментът на кой фрийрайд скиор от филма "Days of My Youth" спечели тазгодишната награда в категорията Best Male Freeride Segment на Международния фестивал за фрий ски?

1. Ричард Пермин (Richard Permin)

 2. Коуди Тоунсенд (Cody Townsend)

 3. Боби Браун (Bobby Brown)

На 16 октомври след томбола Div.bg ще даде билети на двама от вас, отговорили правилно, а след филма чрез томбола ще бъдат изтеглени една екшън камера Go Pro HERO4 Silver, предоставена от Go Pro, както и ваучер на стойност 500 лв. от магазини SLS - генерален спонсор на събитието.

В случай, че томболата не посочи вашето име, можете да закупите билети за "Days of My Youth" в мрежата на Eventim на цена 8 лв. и на място (ограничено количество) за 10 лв. В предверието на залата ще има бар и изненади от партньорите, а афтър партито ще бъде в клуб Mixtape 5 с яка тематична музика.

Трейлър на "Days of My Youth":

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 2
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 14.10.2014 | 23:21
2 Коуди Тоунсенд
от Не е посочен | 13.10.2014 | 11:10
1 Cody Townsend
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ