Секси звезди, които не стъпват във фитнеса

19.01.2016, 14:00

А изглеждат чудесно

   
 
Секси звезди, които не стъпват във фитнеса

Повечето звезди гледат да са в перфектна форма. Някои от тях се скъсват от тренировки, други постоянно спазват хранителен режим, а трети правят и двете едновременно. Има обаче знаменитости, които не стъпват във фитнеса, или поне така твърдят, а изглеждат повече от добре.

Памела Андерсън

Тя твърди, че никога не е тренирала много във фитнеса, но за сметка на това бяга по брега (точно както в "Спасители на плажа"), прави йога и е веган. Явно тези неща са достатъчни, за да я поддържат в перфектна форма на 48 години.

1629854

Меган Фокс

Тя е  на 29 години, но вече е голяма звезда. Меган казва, че има бърз метаболизъм и няма нужда от тренировки, но знае, че това няма да е вечно и че скоро ще трябва да влезе във фитнеса. Е, ако е като Памела, няма да ѝ се наложи да тренира още 20 години.

1629863

Ема Стоун

26-годишната холивудска актриса завладява публиката с чар и харизма. Тя признава, че когато работи по някоя роля, трябва да се поддържа във форма, но когато е свободна предпочита да спи, вместо да тренира. Обича и да плува, но идеята за тренировки във фитнеса ѝ е много далечна.

1629850

Сиена Милър

Сиена Милър е друга знаменитост, която не стъпва във фитнеса. Но тя казва, че спортът е изиграл голяма роля за нейната фигура още докато е растяла. Сиена лесно се отегчава, затова тренировките във фитнеса не са за нея.

1629861

Блейк Лайвли

Че тя има страхотно тяло, не е тайна за никого. Освен това в диетата ѝ се включвал основно шоколад. Освен това има доста активен начин на живот и затова няма нужда от тренировки.

1629848

Дженифър Лоурънс

Актрисата изобщо не обича да тренира и да спазва диети, освен ако не ѝ се налага за някоя роля и не го прави с личния си треньор. Иначе обича да си хапва, дори е снимана как яде пица на значимо събитие. Приветстваме това.

1629858

Кристен Стюарт

Някои считат, че фигурата на актрисата е доста момчешка, но пък други много я харесват. Кристен не тренира, а за фигурата си разчита само на перфектните гени, с които цялото им семейство е благословено.

1629862

Анджелина Джоли

Анджелина е женена за Брад Пит, затова не ѝ трябва да тренира.Шегуваме се, но все пак и двамата водят наистина активен начин на живот, имат много задължения с децата си и май не им остава много време за тренировки.

1629852

Салма Хайек

О, Салма! Тя е на 48, а сякаш става по-секси с всяка изминала година. Оказва се, че тренировките нямат нищо общо с това. Тя споделя, че не обича фитнеса и тренировките, освен това много обича да похапва сирена и да пие вино, затова не ѝ е лесно да живее във Франция. Тогава как запазва перфектната си форма?! Казва, че много работи, освен това някаква жена я била научила как да поддържа мускулите си в работен режим през целия ден, дори когато си миеш зъбите. Искаме и ние да се запознаем с тази жена.

1629847

Оливия Уайлд

И тя има перфектно тяло, и тя не ходи на фитнес. Гени. След като роди, тя казва, че предпочита да танцува, отколкото да ходи на фитнес, за да възвърне формата си.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ