Планината от "Game of Thrones" участва в състезание по... мятане на перални!

18.01.2017, 17:15

Изправи се срещу друг силов титан. Вижте кой спечели

   
 
Планината от "Game of Thrones" участва в състезание по... мятане на перални!

Хафтор Бьорнсон вече е направил достатъчно, за да затвърди статуса си на култова личност през 21-ви век. Освен, че е разпознаван навсякъде, заради емблематичната роля на Грегор "Планината" Клегейн в хитовия сериал "Game of Thrones", наскоро той беше определен и за "Най-силен викинг в света", след като направи 5 крачки със 650-килограмов дънер на раменете и така подобри 1000-годишен рекорд. 

Все неща, които му донесоха доста слава и биха накарали други хора да се чувстват комфортно със живота си и да не си дават много зор. Но не и Бьорнсон. Той продължава да преследва рекорди за сила и това го отведе до едно много нетрадиционно начинание - състезание по мятане на перални (!), излъчено в италианската версия на предаването за Рекордите на Гинес.

Това обаче се оказа едно от малкото поражения на Бьорсон. Победител стана литовската легенда на силовите спортове Зидрунас Савицкас, който е печелил всички най-значими отличия в силовите дисциплини, включително и 4 пъти "Най-силен мъж в света". Той успя да хвърли по-далече 60-килограмовата пералня от своя съперник. Вижте във видеото:

 

Иначе наскоро Бьорнсон говори с журналисти за бъдещето на своя герой в продукцията на HBO. "Сигурен съм, че ще ме убият в даден момент. Надявам се да ме изяде дракон. Най-вероятно ще бъде доста брутално, защото героят ми го заслужава. Сигурно ще има някаква голяма война с участието на армии, дракони и бели бродници, но това са само догадки. Наистина не знам. Просто не ни казват нищо до последния момент.", каза той.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ