Никол Шерцингер: Отново открих любовта

19.08.2016, 16:00

Григор Димитров жъне успехи в Синсинати

   
 
Никол Шерцингер: Отново открих любовта

От година насам целият български народ чувства Никол Шерцингер като наше момиче. И как не, тя е умопомрачително красива и секси, а връзката й с Григор Димитров изглежда е в графа сериозни. Докато любимата ни мъжка тенис-ракета свенливо се усмихва по време на интервюта, когато стане въпрос за отношенията му с тъмнокосата дива, то Шерцингер е много по-открита. В интервю за списание "Fabulous" Никол говори искрено за любовта си към българина. Певицата смело заявява, че в лицето на Гришо е намерила любовта отново.

1766294

Любовта на българите към Никол е толкова голяма, че както сигурно си спомняте преди време официалният Facebook профил на девойката бе окупиран от родните онлайнъри. Освен безброй сърца и положителни коментари, много наши мъжкари канеха вокалистката на "Pussycat dolls" да се запознае с хасковските кокошки, а и една не малка част опитваха да развиват амбулантна търговия под част от нейните секси снимки. Гришо със сигурност е брал срам, но какво да се прави, такива сме си ние българите- гостоприемни.

1766293

Освен в любовта на Григор Димитров му върви и на корта. След убедителна победа над Стан Вавринка, българинът се класира за четвъртфинал на турнира в Синсинати. Стискаме му палци.

1766300

Сигурни сме, че много скоро Никол  ще посети страната ни и ще й хареса, а до тогава предлагаме порция от секси снимки на Шерцингер. Разгледайте ги, насладете им се, но ни обещайте да не я тормозите във фейса.

1766304

1766303

1766299

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ