Най-великите цитати на Златан Ибрахимович

16.03.2015, 14:30

Когато Ибра говори, всички други мълчат

   
 
Най-великите цитати на Златан Ибрахимович

Когато преди години Димитър Пенев изрича крилатата фраза "Средните хора на швеците са много добри", може би не се е сетил или все още не е познавал "предния" швеЦ Златан Ибрахимович. Освен че е изключителен футболист, Ибра сякаш има и безкраен запас от лафчета, които пуска в интервюта и изказвания за радост на всички фенове на футбола.

След като на 15 март отборът му ПСЖ губи при гостуването на Бордо, Златан казва, че Франция е "скапана страна" и по този начин напомня за острия си език. От Goal.com решават да се разровят и да припомнят някои от най-култовите изказвания на Ибра. Ето ги и тях:

"Ела в къщата ми и виж дали съм гей. И вземи сестра си с теб." - Не питайте за сексуалността на Златан. Така отговови той на репортерка, която го попита дали е гей.

"Да стана треньор. Това е невъзможно, защото по време на мача ще ударя най-малко двама играчи, а след края – осем."

"Нищо, тя вече има Златан." - Така отговори Ибра, когато бе запитан какво е подарил на своята съпругата за рождения ѝ ден.

"Аз съм номер едно. И наистина се чувствам по този начин. Ако си мислите, че сте втори, значи е свършено с вас. Фактът, че аз никога не съм печелил наградите "Златна топка" и "Футболист на годината на ФИФА" не означава, че не мога да бъда номер едно." - Ибрахимович настоя, че не завижда на Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

Можете да прочете всички лафове на Златан Ибрахимович в материала на Sporta.bg

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ