Магията на Световното първенство в двеминутна анимация

15.07.2014, 12:35

Хубаво беше, ама свърши!

   
 
Магията на Световното първенство в двеминутна анимация

Всяко хубаво нещо си има край, а за съжаление и тазгодишното Световно първенство по футбол в Бразилия не прави изключение.

Най-големият турнир на планетата бе официално закрит снощи, след като Германия "подхлъзна" Аржентина на "Маракана" и спечели четвъртата си световна титла до момента.

Трябва да признаем, че трудно можем да имаме каквито и да е претенции спрямо отминалия Мондиал. Хубавите мачове бяха повече от скучните, а дори и скучните често не бяха чак толкова скучни, колкото могат да бъдат. С две думи - не бихме имали нищо против, ако Бразилия организира и следващото Световно първенство, стига да може да издържи икономически на подобно предизвикателство.

И докато със захлас "премятаме" най-добрите моменти от турнира в главите си, предлагаме ви красива и изящна двуминутна анимация, съдържаща някои от най-паметните мигове на Мондиал 2014.

Уникалното изпълнение на Робин ван Перси срещу Испания, адското воле на Тим Кейхил, прецизността на Лео Меси, шедьовърът на Хамес Родригес и много други - в следното прекрасно видео:

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 15.07.2014 | 17:49
1 Световното свърши ... не съм доволен
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ