Когато играта на FIFA стане твърде реална

30.10.2014, 11:44

Това момче имаше куража да направи всичко онова, което ние не смеем

   
 
Когато играта на FIFA стане твърде реална

Поредицата на EA Sports FIFA е футболен симулатор №1 в света на видео игрите за настоящия момент, като милиони хора от различни възрасти не спират да разцъкват геймката на различни платформи.

Неоспоримо е, че играенето нa FIFA онлайн или в компания носи страхотно удоволствие, особено в моментите, когато именно ти си човекът, успял да спечели някой завързан мач.

И тук обаче медалът има своята втора страна.

Всички ние, които някога сме играли или продължаваме да играем FIFA, отлично познаваме чувството да ти отбележат гол в последните минути на мача. Чувството на отчаяние в тези моменти е толкова голямо, че рано или късно ти се приисква да хванеш конзолата си в ръце и просто да я метнеш през прозореца.

Естествено, това няма как да се случи, просто защото вътрешно знаем, че трудно ще можем да си позволим нова такава. Истината е, че гейм конзолите са си сравнително скъпички.

Тийнейджър от английския град Шефийлд обаче пренаписа правилата на играта, изригвайки след допуснат гол в последните минути по време на приятелски турнир с другарите си.

19-годишният Оли даде власт на емоциите си и буквално изхвърли своя PS3 през прозореца, заедно с контролерите и останалите прилежащи аксесоари, докато друг от присъстващите запечата случилото се на мобилния си телефон.

"Той имаше само един удар към вратата и успя да отбележи. Това наистина ме ядоса", разказа в последствие темпераментният Оли пред "Мирър".

Трябва да признаете, че доводите му са напълно основателни.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ