Звездите на Реал Мадрид така, както никога не сте ги виждали

12.08.2014, 10:33

Представяте ли си Кристиано Роналдо и Гарет Бейл с... наднормено тегло?

   
 
Звездите на Реал Мадрид така, както никога не сте ги виждали

Европейският шампион Реал Мадрид не изневери на тенденцията да обира всичко най-добро на трансферния пазар, като през това лято "кралския клуб" обогати селекцията си със суперзвезди от калибъра на Тони Кроос и Хамес Родригес.

Особен шум предизвика привличането на последния, имайки предвид, че колумбийският национал стана голмайстор на Световното първенство в Бразилия със своите шест гола от пет изиграни мача.

Прибавяйки Кроос и Хамес към досегашните "галактикос" в лицето на Кристиано Роналдо, Гарет Бейл и Карим Бензема, то съставът на Реал Мадрид буди дори повече страх у съперниците отколкото през миналия сезон.

И докато всички фенове на Реал очакват с трепет началото на новия сезон в испанската Примера Дивисион, аниматорът от Колумбия Фулвио Обрегон ни изненада с любопитни модели на петте "галактикос" на испанския гранд.

Обрегон нарисува суперзвездите на Реал Мадрид като фигури с видимо наднормено тегло, по нищо не наподобяващи образа на професионални атлети. Дори и твърде далеч от реалността, рисунките на колумбийския аниматор предизвикаха усмивки и добро настроение, бързо превръщайки се в хит сред футболните фенове онлайн.

1359803

1359804

1359802

1359806

1359805

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ