Защо редовните тренировки във фитнеса прецакват мъжката сексуалност?!

02.03.2017, 12:00

Добри новини за момчетата от бара и тези на диваните

   
 
Защо редовните тренировки във фитнеса прецакват мъжката сексуалност?!

Несъмнено в обществото битува мнението за 10 000 крачки на ден, нуждата да си веган и да тренираш здраво, за да се снимаш за Instagram. Харчим яко пари за фитнес абонаменти, био храни и прочие, а после се самосъжаляваме за ония чипс и оная биричка, докато се забавляваме.

Без повече вина! Ново изследване доказа, че честите тренировки абсолютно прецакват мъжкото либидо.

Доктор Антъни Хекни от Университета в Северна Каролина проведе изследване с 1 100 мъже, от което стана ясно, че редовните тренировки прецакват секса (и за какво ти е тогава това тяло?). След завършването на практическата част от изследването се изяснява нещо много интересно (и страшно, ако си нацепена баДка) – мъжете, които редовно ходят във фитнеса и тренират усилено правят много по-малко секс от мъжете, които предпочитат да си пийнат биричка. И не само – голяма част от тях страдат от еректилна дисфункция.

В DIV казваме: големите мускули заради жени са напълно дискредитирани. Иначе казано: ще свалиш мацката, а после какво, то не се знае и дали ще я свалиш, защото самото ти желание ще липсва.

Професорът обяснява случващото се с това че постоянните тренировки гърмят патроните на тестостерона и като следствие е печалното либидо.

1869510

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ