Законите на фитнес залата

14.10.2011, 09:00

   
 
Законите на фитнес залата

Фитнесът е свято място за много мъже. Там правим мускули, премахваме любовните дръжки (или поне се опитваме) и правим всичко възможно, за да изглеждаме добре, когато се съблечем. Освен това се отърсваме от напрежението на работа и си почиваме от жената. Но във фитнес залата също си има правила, които е добре за спазваме, защото си даваме сметка, че не сме единствените хора там и ако всеки започне да си прави, каквото си иска, ще настъпи един ужасен хаос. Затова е хубаво да обръщаме внимание на някои неща, като:

Почистване на уреда

Преди и след употреба. Преди, защото може да е бил използван от някой недобросъвестен и несъобразителен тип, а след, за да не ни "благославя" звучно и наум този, който ще го ползва след нас.

Не окупирайте уредите

Използвайте един уред, след което се прехвърлете на друг, но не да се местите от един, на втори и на трети в разстояние на 5 минути или да си оставяте хавлията на единия, суитчъра на другия и т.н., като по този начин възпрепятствате другите хора да тренират на тези уреди.

Не се разхождайте голи в съблекалнята

Може и голотата да е нещо съвсем естествено, но не е нужно докато се преобличате да развявате мъжкото си достойнство на показ пред всички, обикаляйки съблекалнята. Бъдете по-дискретни – заради вас и заради другите хора, които използват помещението.

Носете подходящо облекло

Ако ще носите тесни прилепнали дрехи във фитнеса, замислете се дали имате подходящото тяло за това. Ако ще правите стречинг, уверете се, че панталоните ви са достатъчно дълги, за да не стане така, че някой да види повече, отколкото очаква, когато отива на фитнес.

Не крещете

Няма нужда да викате и ръмжите всеки път, когато правите клякания с тежести.

Фитнес залата не е място за социални сбирки

Там хората спортуват и се потят, правят упражнения и мускули. Не е място за разговори, с които да разсейвате трениращите.

Не зяпайте

Знаем, че във фитнес залата се навъртят много яко мадами. Съвсем обяснимо е. Но това не означава, че трябва да ги зяпате продължително и настоятелно. Дори и те да не ви виждат, защото са с гръб към вас, а вие се взирате в стегнатото дупе, което се движи нагоре-надолу, не го правете. Така само ще се разсейвате и няма да успеете да направите добра тренировка.

Ако ще забивате някоя мадама от фитнеса, просто ѝ поискайте номера, след като и двамата се натренирате. 

Източник: Guyism

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
КОМЕНТАРИ 1
Подреди по: Най-нови | Най-стари

от Не е посочен | 21.10.2011 | 10:39
1 Фитнес залата не е място за социални сбирки За това въобще не съм съгласен, защото доста приятели открих именно там. Би било доста скучно да тренираш в продължение на 1 час и да не обелиш по някоя друга дума с някой друг. А да не се гледат мацките във фитнеса е същото като пред теб да има 10 луксозни коли и ти да не им хвърлиш по едно око.
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ