Готови ли сте за гладиаторски битки? ММА шоуто "Spartacus Fighting Championship 3" идва във Варна!

26.07.2016, 15:45

Пригответе се за здрави двубои и сблъсъци на титани

   
 
Готови ли сте за гладиаторски битки? ММА шоуто "Spartacus Fighting Championship 3" идва във Варна!

На 30 юли в Двореца на културата и спорта във Варна всеки фен на смесените бойни изкуства ще има възможността да види едно невероятно ММА събитие с участието на Джон Демел - Разрушителя, Томас Чевински, Али Ескиев, Майк Нюън, Христо Христов и др. Разбира се, става дума за гала вечерта "Spartacus Fighting Championship 3", посветена на най-силните и най-атрактивните бойци в новата ММА история.

Ако си мислите, че нещо преувеличаваме, изобщо няма да се бавим, а ще ви запознаем с визитките на бойците, които ще излязат на ринга.

1754349

Джон Демел - Разрушителят е едно от водещите имена в тежката категория в Европа. Шампион е на пет различни вериги. Той е боец, който приключва всичките си мачове с разбиване на противника още в първите минути.

150-килограмовият гигант от Полша и шампион в тежка категория на CFC (Cage Fighting Championship) и Fusion MMА Томас Чевински е още една от атракциите в турнира. Али Ескиев пък е шампион на SFC и един от водещите чеченски бойци, майстор на спорта на Руската федерация и майстор по ръкопашен бой на Руската армия.

Продължаваме с Анди Кънингам - шампион в тежка категория на WCMMA и UCMMA, многократен първенец по бокс и кик-бокс. Следва Джими Уелън - световен шампион на International Sport Kickboxing Association (ISKA) и европейски шампион на World Kickboxing Network (WKN).

Няма да забравим и Камил Колтън, който наскоро спечели британската титла на световната кик-бокс Асоциация (WKA). Той идва в България само с една мисъл - да си тръгне с още една титла, тази на SFC. На пътя му този път се изправя досега непобеденият в K1 български лъв Христо Христов. Това е и първият българин, достигнал до титлата шампион на WCMMA, носител е на колана на супертитлата по Санда в Лондон и е финалист от английското реалити шоу "Born to Fight", където си извоюва името "Терминатора".

1754348

Разбира се, трябва да ви представим и цветето на гала вечерта - Анита Доганова. Тя е многократен шампион по граплинг и аматьорски първенец по ММА на България. Едно бижу, което впечатлява със своята женственост, но е истински войн в клетката.

Водещ на "Spartacus Fighting Championship 3" ще бъде Майк Маркам – специално поканен от организаторите от Combat Promotion. Вероятно знаете, че той води най-големите ММА турнири по света.

Титаничната битка ще започне още на 29 юли в 19:30 ч. на входа на Морската градина. Тогава бойците ще преминат през официалния кантар, а представители на медиите, както и феновете на смесените бойни изкуства ще могат да задават своите въпроси. Гала вечерта ще бъде открита от пичовете от "Бага-тур", а след това родните бойци ще бъдат впечатляващо представени пред публиката.

Каквото и да си говорим, едно е напълно ясно – очаква ни грандиозно ММА шоу. Ще се видим там!

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ