ВИДЕО: Поредното добро кроше в хокея

16.09.2011, 11:03

   
 
ВИДЕО: Поредното добро кроше в хокея

Хокеят на лед е един от най-агресивните спортове. В него насилието е повече и от това в мачовете на футболните ни отбори във В групите. Разбира се, не ви казваме нищо ново, но днес попаднахме на едно видео, което определено ни направи впечатление.

То е от мача между Ванкувър Канъкс и Едмънтън Ойлърс, а персоналният двубой на пързалката се води между Адам Полашек и Колтен Тюбер. Те се сблъскват по време на срещата и си разменят учтивости. В кръга на феърплея двамата захвърлят стиковете и ръкавиците и се награбват. За бой, имаме предвид. Тук започва най-забавната част. Хокеистите започват да се бият и то по доста технически правилен начин. Съдията се втурва към тях, но се спира на безопасно място и изчаква единият мъжага да бъде свален, за да се намеси авторитетно.

Едновременно с екшъна на терена се чува и коментарът от телевизионното студио. Коментаторите по никакъв начин не се впечатляват от случилото се, търпеливо мълчат по време на краткия бой, а когато единият хокеист пада на земята, гласовете зад кадър възклицават одобрително в унисон със зрителите по трибуните.

В крайна сметка всички са доволни. Хокеистите са изразходвали излишната енергия, коментаторите са изживели по-силна емоция, а зрителите, както винаги в този спорт, са си закупили билет за хокей, а са погледали и малко бокс. Ех, колко ни е яд, че в България хокеят не е така популярен.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ