ВИДЕО: Как да НЕ тренираме

18.10.2011, 14:31

   
 
ВИДЕО: Как да НЕ тренираме

Да сме наясно – ние обичаме фитнеса, или поне начина, по който се чувстваме след тренировката – изтощени, но психически отпочинали, блажено уморени, но и доволни от постигнатите резултати. От друга страна, харесваме и четенето, но вкъщи, в трамвая или в парка.

Един наш събрат обаче, главен участник във видеото по-долу, явно е решил, че може да съчетае тези две занимания и се е заел да прави упражнения докато чете във фитнеса. Явно си мисли, че е много добър в правенето на няолко неща едновременно. Същински Наполеон! 

Това не е нищо друго, освен доста образен начин да се покаже как от две иначе приятни занимания, може да се получи едно... нищо. Защото нито тренировката му е тренировка, нито четенето му е четене. И ако си мисли, че това, което прави на уреда, има някакъв ефект, жестоко се лъже. Ох, дано само не се пренатовари човечецът!

Но стига с иронията и подигравките. Ако не искате да изпадате в подобна ситуация, просто следвайте принципа: пот във фитнеса и четене вкъщи. Просто е, но този тук май не се е сетил.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ