7 години затвор, ако футболист прави секс за една нощ на световното

23.06.2022, 15:00

Строго!

   
 
7 години затвор, ако футболист прави секс за една нощ на световното

Футболните фенове ще трябва да се нагаждат не само към факта, че световното първенство ще е в края на годината, а не през лятото, а и към правилата на домакините. 

Най-важният спортен форум на планетата ще се проведе в Катар през ноември и декември, а желаещите да присъстват на мачовете трябва много да внимават с... нагона. В страната свалките и сексът за една нощ са забранени! 

Английските медии напомнят, че на територията на Катар са разрешени интимните ласки само със законна половинка. Прегрешилите могат да влязат в затвора между 1 и 7 години!

Интимните отношения между представители на един и същи пол също се наказват строго и със затвор от 7 години!

"Сексът в голяма степен се превръща в табу, освен ако не дойдете за мачовете като семейство, като съпруг и съпруга. В противен случай рискувате да бъдете вкарани в затвора. Едва ли ще има партита, но дори да участвате в такива, трябва много да внимавате. Алкохолът и празнуването на победите на вашите любимци е строго забранено", пишат английски медии. 

Наскоро на Острова припомниха, че внасянето на наркотични вещества в страната се наказва със смърт. 

Подобни стриктни забрани може да доведат до спад на интереса към мачовете. Очаква се в Катар да пристигнат само много запалени фенове, които са съгласни да следват строгите местни правила.

Източник: bTV

 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ