Илън Мъск се целува с роботи, а ти все още си нямаш истинско гадже

23.05.2023, 10:07

Яд ли те е?

   
 
Илън Мъск се целува с роботи, а ти все още си нямаш истинско гадже
Източник: instagram.com/scot_the_blog

Снимки на Илън Мъск, който се целува и флиртува с роботи, озадачиха интернет.

Снимки показват милиардера с няколко жени хуманоиди. Те са проектирани и направени с помощта на изкуствен интелект и споделят характеристиките и личността на жените.
"Това е първият робот, който е произведен специално проектиран с изкуствен интелект с личността и характеристиките на жената, за която той мечтае...което не се среща в нито един нормален човек, защото, разбира се, няма нормален човек, който да притежава всички изисквани спецификации.", обяснява Дейвид Марвън, главен изпълнителен директор на строителна компания.
Той допълва още, че Catnilla работи със слънчева енергия без зареждане, оборудвана е със сензорни средства, които я карат да се чувства тъжна и щастлива и има балансирано и интерактивно мислене, така че може да го сподели, ако е в криза или чувствата, които изпитва или нужди, когато е изложена на психологически стрес.
Tesla наскоро разкри кадри на своите роботи Optimus. Мъск твърди, че прототипът ще бъде "фундаментална трансформация за цивилизацията, каквато я познаваме".
   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ