5 налудничави теории за появата и разпространението на коронавируса

22.03.2020, 09:00

Голямо въображение имат хората!

   
 
5 налудничави теории за появата и разпространението на коронавируса

Веднага след като се появи коронавирусът, всички започнаха да твърдят, че инфекцията не е случайност, а истинско биологично оръжие. Тук ще видиш няколко конспиративни теории за болестта, които са доста забавни и абсурдни.

И отново повтаряме - само теории!

 

Американците са измислили коронавируса
Много китайци са убедени, че коронавирусът е разработен в една от лабораториите на Пентагона, за да свали китайската икономика. Англоезичният вестник Global Times, който, между другото, се контролира от Китай, публикува петиция, призоваваща Белия дом да публикува информация за американските военни лаборатории. Китайският дипломат Джао Лицзян смята, че американците донесли коронавирус в Китай през октомври 2019 г.
Тогава в Ухан (където се появи първият случай на зараза) се провеждат Military World Games, в които участват 280 спортисти от Пентагона. Сега САЩ потвърждават, че част от военните наистина са се заразили, но никой от тях не е участвал в състезанието през 2019 година.

 

Коронавирусът е донесен от метеорит

В средата на октомври 2019 г. над Китай избухна метеорит. Професор по астробиология от Бъкингамския дворец, твърди, че този метеорит е разкъсан на малки частици, от които се освобождава коронавирусът. Те удрят горната атмосфера и се разпространяват по цялата планета. Най-големият удар е в Китай, където падат малки фрагменти, затова вирусът се появява там по-рано, отколкото в други страни.

5G разпространява коронавирус

Няколко месеца преди появата на коронавирус в седем града в Китай, те стартираха най-голямата 5G мрежа в света, най-бързата мобилна връзка. Именно в Ухан бяха инсталирани най-голям брой антени. Сега някои хора са сигурни, че мобилната комуникация е станала причина за разпространението на коронавирус, тъй като мрежата е вредна за здравето.

Група естонски "експерти" вярва, че с помощта на ваксина срещу коронавирус властите искат да превърнат хората в роботи.

"Абсолютно реално е, че със задължителната ваксинация можете да поставите в човека специални частици, които се активират от 5G Интернет и след това човекът може да се контролира" - твърди един от тях.

Масоните са измислили коронавируса

Изглежда, че като цяло всеки масон е обвинен във всяко събитие на този свят. В Интернет се появи теория, че те са измислили коронавируса. Ако обърнете думата коронавирус, получавате surivanoroc. В Интернет думата беше разделена на три части: surivan или oc. Получените думи са на хинди и се превеждат като "изгрев" и "око". А всевиждащото око, както знаете, е един от символите на масоните.

Коронавирусът е изобретен от фармацевтични компании

Някои хора смятат, че коронавирусът изобщо не съществува. Твърди се, че слуховете за епидемията били разпространени от фармацевтичните компании за продажба на много маски, антисептици и антивирусни лекарства.

Привържениците на теорията смятат, че тогава компаниите ще продават ваксини срещу коронавирус, които всъщност не правят нищо, за да спечелят повече пари. Те приписват случаите на заболяването с обикновен грип, епидемията от който се появява ежегодно през зимните месеци.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ