дизайн

Crystal Dynamics разкри първи официален поглед към редизайна на Лара Крофт, който ще видим в Tomb Raider Next. Съобщено от Polygon,  уебсайтът на Tomb Raider стартира на 14 февруари, за да отпразнува франчайза. Докато...
Всеки си има собствени разбирания за красота и стил. Да, ама тези снимки не можем да ги разберем, както и да ги гледаме. Виж най-налудничавите дизайни, които успяхме да открием в мрежата.
В свят, пълен с масово произвеждани стоки и дизайни, идва време за метода "Направи си сам". Е, само не прекалявай, за да не се стигне до... това!
Едва ли си мечтаеш да се облекчаваш в тоалетна с прозрачна врата или да ти падат ножове по главата, докато се храниш в ресторант. Повярвай ни, това дори не е най-лошото, което ще видиш в днешната галерия!
Групата "Amazing Architecture" е посветена на намирането и споделянето на най-добрите примери за концепции и реални, съществуващи конструкции от целия свят. Така че, ако планираш големи ремонти или имаш нужда от вдъхновение, разгледай...
Внушителни сиви монолити. Функционален, но същевременно странен дизайн. Това са само някои от начините, по които можеш да опишеш тези сгради. 
Както има добри дизайни, така има и лоши. Точно тези обаче е трудно да бъдат определени. Донякъде ни се струват като супер попадения, но от друга страна изглеждат абсурдно. Е, ще оставим теб да прецениш!
Всички допускаме грешки в професионален план. Нормалните хора се учат от тях, а останалите създават потресаващи неща, които ни бъркат в мозъците. В новата колекция брутални FAIL дизайни ще видиш неща, които дори не си предполагал, че може да...
За пореден път ти показваме порция дизайнерски изгъзици, от които може да ти призлее. Какво им се върти в главите на някои хора, ние просто не знаем!
Неведнъж сме се убеждавали, че когато си правиш нещата сам, те често се превръщат в пълен абсурд. Това е още по-осезаемо, ако имаш и твърде развинтено въображение. Ето ти и няколко потресващи дизайни, от които да НЕ черпиш идеи! НИКОГА!
Възглавниците на дизайнерската компания W. Francis са някаква абсолютна психо атака за нощни кошмари. Дизайнери са пуснали модела за предстоящия Хелоуин под обикновеното име 3D-pillows.  От една страна изглеждат като съвсем удобни...
И преди сме ти го казвали, ще ти го напомним и сега. Има хора, които идея си нямат какво правят и пак получават пари за това. Гледай и се наслаждавай!
НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ