Играта „Little Nightmares III“ е на път с нови герои! (ВИДЕО)

23.08.2023, 10:00

Ще има и участие на AI!

   
 
Играта „Little Nightmares III“ е на път с нови герои! (ВИДЕО)
Източник: 9GAG

"Little Nightmares III" беше обявен на Gamescom Opening Night Live 2023.

Трейлърът разкри два нови героя, Low и Alone. Играчите могат да играят с един играч, като вторият герой се контролира от AI, или могат да играят с някой друг в онлайн кооператив. Това се случва за първи път в историята на играта.

Официалният синопсис гласи:

 Впуснете се в ново приключение в уникалния свят на "Малки кошмари". В "Little Nightmares III" вие следвате пътуването на Low and Alone, докато те търсят път, който може да ги изведе от Никъдето. Хванати в Спиралата, група от тревожни места, двамата приятели ще трябва да работят заедно, за да оцелеят в опасен свят, пълен със заблуди, и да избягат от хватката на още по-голяма заплаха, дебнеща в сенките. За първи път във франчайза се изправете срещу детските си страхове заедно с приятел, използвайки онлайн кооперативна игра, или соло с AI спътник.

Този път зад продължението не стоят Tarsier Studios (които разработиха първите две игри "Little Nightmares"), а вместо това разработчикът на "Until Dawn" Supermassive Games пое юздите на разработката.

В допълнение към "Little Nightmares III", издателят Bandai Namco също обяви нов подкаст, "The Sounds of Nightmares".

Първата част на "Little Nightmares" дебютира през 2017 г. Разказвайки историята на малко момиченце на име Six, играта имаше играчи, които се опитваха да избягат от железен съд, пълен с чудовища. Играта бързо спечели фенове и положителни отзиви.

"Little Nightmares II", всъщност е предистория на оригинала и беше издадена през 2021 г.


 

"Little Nightmares III" ще бъде пуснат някъде през 2024 г. за PC, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ