YouTube разкрива планове „Multiview“, които ви позволяват да гледате 4 видеоклипа наведнъж

21.08.2023, 10:00

Защото един не стига!

   
 
YouTube разкрива планове „Multiview“, които ви позволяват да гледате 4 видеоклипа наведнъж
Източник: Canva

След тестове през последните няколко месеца, YouTube официално стартира Multiview за YouTube TV и праймтайм канали, започвайки с игри на WNBA, съобщи 9To5Google.

Съгласно крайния срок, Multiview в YouTube TV се тества от март за спортно и отскоро, неигрово съдържание. YouTube вече е готов да го пусне за абонати на WNBA League Pass преди предстоящия сезон на NFL с Sunday Ticket.

Освен че става официален с по-широка наличност в YouTube TV, Multiview вече е наличен в основната услуга на YouTube, ако сте абонат на WNBA Primetime Channel. Това предложение ви позволява да се абонирате за различни услуги за стрийминг и да гледате чрез интерфейса на YouTube.

В YouTube Multiview също ви позволява да гледате до четири потока едновременно. Предлага се на смарт телевизори и стрийминг устройства, като Chromecast и Amazon Fire TV. Google, за съжаление, казва, че "мобилните устройства и мрежата не поддържат мултиизглед".

Друго ограничение е, че YouTube все още подбира какво е налично в Multiview, вместо да ви позволява да избирате само точните игри, от които се интересувате. Това е, за да предложи "по-добро потребителско изживяване", но "работи за подобряване на гъвкавостта и въвеждане на повече опции в мултиизглед в бъдеще."

Според публикацията в блога на Google, предварително зададените мултиизгледи са групи от до четири игри на живо, които се показват заедно като един поток. Multiview може да се появят на вашето устройство за стрийминг или в приложението YouTube на смарт телевизор, включително в раздела Начало под "Препоръчани мулти изгледи" и в препоръките за гледане след това, когато гледате игри на живо. Можете също да ги намерите на началната страница на Primetime Channel, където са налични мултигледания, като каналите на NFL или WNBA.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ