Паразити в бели халати: Новини от българските болници

Възможни са противопоказания и източване на Здравната каса

   
 
Паразити в бели халати: Новини от българските болници

Тъй като проблемите в българските болници страшно нашумяха последно време, а за Онкологията в Пловдив дори не ни се коментира, ние решихме да се свържем с тайни кореспонденти на Div.bg и да се запознаем с последните новини от българските болници.

Интересен експеримент се провежда в болница в Бургас. Там вече четвърти месец издават плацебо във вид на заплати.

В Пловдив: задържана банда недобросъвестни хирурзи, те са заподозрени в схема с отстраняване на здрави органи. До подозренията се стигна, след като се забелязаха особено ниски цени на iPhone в града.

От I-ва АГ "Света София" съобщават: акушерка, която излязла да съобщи новината за тризнаци, забелязала, че бащата е изчезнал, а когато се върнала, забелязала, че родилката също е изчезнала.

Доктор Москов, след оставката на кабинета, се зае с рекламна дейност за повишаване на здравната култура на българина. Рекламният лозунг гласи: "Плешивостта е неизличима! Лекувайте нещо друго! Най-важното е да лекувате!".

Благодарен пациент прегърнал лекар от болницата в Карлово. За съжаление лекаря не оцелял – бил наръган от скалпел, който забравил в стомаха на пациента.

Оториноларинголози се сбиха с травматолози в Пирогов. По всичко личи, че конфликтът ще бъде дълъг, защото оториноларинголозите, които са пострадали, се вкарват в травматологията при травматолозите. Очаква се рязък спад на специалистите по уши, нос и гърло.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ