Нова ера за Linkin Park: Защо оригиналният барабанист Роб Бърдън не се завърна с групата?

09.09.2024, 11:34

Заслужаваше ли си чакането?!

   
 
Нова ера за Linkin Park: Защо оригиналният барабанист Роб Бърдън не се завърна с групата?

След разбиващото интернет двойно обратно броенеLinkin Park се завърнаха с колосални новини (и предаване на живо в Лос Анджелис).

След много спекулации любимите ню-металисти разкриха чисто нов състав – състоящ се от оригиналните членове Майк Шинода, Брад Делсън, Дейв Финикс Фарел и Джо Хан, плюс новия ко-вокалист Емили Армстронг и барабаниста Колин Британ – за да започнат от нулата след опустошителната смърт на Честър Бенингтън през 2017 г.

Но лошата новина е, че дългогодишният барабанист Роб Бърдън не се завръща за тази нова ера за групата.

Майк Шинода разкри, че оригиналният барабанист на Linkin Park Роб Бърдън "е искал да сложи известно разстояние между себе си и групата".

В интервю за Billboard, относно голямото завръщане на ну-метъл героите и двамата им нови членове – ко-вокалистката Емили Армстронг и барабаниста Колин Британ – Майк потвърждава, че след повече от 20 години престой, започнал през далечната 1996 г., дългогодишният стикмен Роб няма да бъде част от LP занапред.

"В един момент Роб ни каза, предполагам, че беше преди няколко години, че иска да постави известно разстояние между себе си и групата", обяснява Майк. "И ние разбрахме това – вече беше очевидно. Той започна просто да се появява по-малко, да поддържа по-малко контакти и знам, че феновете също го забелязаха. Преиздаването на Hybrid Theory и изданието на Papercuts, той не се появи за нищо. Така че за мен, като приятел, това беше тъжно, но в същото време искам той да прави всичко, което го прави щастлив и очевидно всички му желаят най-доброто.

Говорейки за това как Колин се присъедини след това, певецът казва: "Бях правил сесии с Колин – срещнах го около 2021 г., когато получих покана за сесия с няколко различни писатели и Колин беше едно от момчетата в стаята и веднага си допаднахме. Той свири на барабани в шоуто на живо и барабаните са първият му инструмент, но свири и на китара, бас и клавишни, продуцира и миксира.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ