Мъж съди хотел, след като скорпион го ухапал по тестисите (ВИДЕО)

03.09.2024, 12:43

Ужас!

   
 
Мъж съди хотел, след като скорпион го ухапал по тестисите (ВИДЕО)

Мъж твърди, че сексуалният му живот е бил съсипан и e преживял посттравматично стресово разстройство, след като е бил ужилен в тестисите от скорпион.

62-годишният Майкъл Фарчи отседнал със съпругата си Байта в Palazzo във Venetian Resort в Лас Вегас по Коледа миналата година, когато се събудил от силна болка. Той погледнал надолу и осъзна, че източникът на пронизващата болка в слабините и ръцете му е ужилване от скорпион, като животното все още е под завивките на леглото.

2386205

Снимките, предоставени от адвоката на двойката на 8NewsNow, показват останките от предполагаемия малък скорпион, който все още е закачен върху бельото му.

Във вторник бе заведено дело от името на двойката, като Майкъл твърди, че инцидентът го е оставил с посттравматично стресово разстройство и еректилна дисфункция.

Байта също съди консорциума, като твърди, че сексуалният им живот е пострадал.

"Тя твърди, че сексуалните им отношения са пострадали значително след ужилването", казва един от техните адвокати, Браян Вираг от My Bed Bug Lawyer, пред 8NewsNow.

Майкъл твърди, че персоналът на хотела не е приел ухапването на сериозно.

Майкъл търси съдебен процес, който да оцени обезщетенията за минали и бъдещи медицински разходи, болка и страдание, душевни страдания, мъка, загуба на приятелство и подкрепа и загуба на удоволствие от живота.


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ