Жена твърди, че Кание Уест "телепатично" ѝ е казал да открадне кола с дете вътре

02.09.2024, 12:05

Идиотиите не спират?

   
 
Жена твърди, че Кание Уест "телепатично" ѝ е казал да открадне кола с дете вътре

Полицията в Евансвил, Индиана, арестува жена, която твърди, че Йе (преди известен като Кание Уест) ѝ е казал да открадне кола, в която има дете, съобщи KKTV.

Според клетвена декларация полицията е била изпратена в петък сутринта на Северна главна улица за съобщения, че жена се опитва да влезе в произволни превозни средства, които са били паркирани извън бизнеса.

Служители от полицейското управление в Евансвил казват, че заподозреният, по-късно идентифициран като Рики Смит от Луисвил, Кентъки, се е опитала да се качи в автомобила на жена, когато тя е била на път да влезе в магазин.

Жертвата видяла 28-годишната заподозряна да се качва в колата ѝ. След това тя хванала Смит за косата и я измъкна от автомобила, според полицията.

Жертвата казала на полицията, че оставя детето си на детска градина и първо трябва да спре в магазина. Тогава Смит се опитала да скочи в колата ѝ.

Смит казала на следователите, че е пътувала от Луисвил за Евансвил, когато колата ѝ се повредила на междущатска магистрала 64, което я накарало да пътува на стоп останалата част от пътя.

Когато полицията я попитала защо се е опитала да вземе колата, Смит твърди, че Кание Уест ѝ е казал "телепатично" да я открадне.

Смит е арестувана и отведена в затвора на окръг Вандербург.

По-късно властите открили, че Смит е разбила колата си в дърветата край I-64 и я е изоставила там.

Според архивите на затвора Смит е обвинена в отвличане и кражба на автомобили.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ