Жокера забременя и роди

06.01.2023, 10:00

И комиксите станаха модерни!

   
 
Жокера забременя и роди

Жокера забременя и роди в последния брой на комикса "Жокера: Човекът, който спря да се смее".

Тази история показва конфронтация между Жокера и Затана, тъй като последният осуетява заговора на принца-клоун на престъпността да открадне водоснабдяването на Готъм. Отвратена от Жокера, Затана изрича едно от характерните си заклинания назад - "On eno esle lliw reve evah ruoy ybab!"

2379376

Дали подобна история някога ще си проправи път към големия екран?

Новоназначеният съръководител на DC Studios Джеймс Гън е известен със своите странни възприятия на героите от комиксите, но фенове считат, че бременният жовек вече е твърде крайна мярка, дори и за филмите.

2379377

Според IGN това не е първият път, когато DC си играе с идеята Joker да стане баща, въпреки че тази сюжетна точка обикновено е запазена за алтернативни вселени и се третира с малко повече сериозност.

В "Несправедливост: Боговете сред нас" Харли Куин разкрива, че е родила дъщеря на Жокера, но я е дала за осиновяване, вместо да я подложи на живот с Жокера като баща. По същия начин Харли става майка на деца близнаци във вселената "Батман: Белият рицар".

2379379

Очаквано, бременността на Жокера донесе голямо объркване сред феновете като голяма част от тях споделиха, че им идва в повече.





   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ