Грешки в леглото, с които рискуваш да пипнеш нещо нежелано

04.01.2023, 16:00

Внимавай!

   
 
Грешки в леглото, с които рискуваш да пипнеш нещо нежелано

По правило българският мъж е божество, когато стане дума за секс. На практика обаче всички ние имаме какво да учим, особено, когато става дума за болести, предавани по полов път. И не, че искаме да ти разваляме настроението, но днес ще ти осочим няколко грешки, които всеки от нас понякга прави, а те могат да ти костват сдравето. Затова чети внимателно преди да се впуснеш в следващото секс приключение!

Не слагаш презерватив

Презервативите са един от най-полезните средства, когато става въпрос за секс без последствия. Когато се използват правилно, те са много ефективни, когато става въпрос за предотвратяване на бременност, както и за предаване на сексуални инфекции.

Неправилно използване на презерватив

Освен да го ползваш, трябва да внимаваш дали е поставен правилно. Неправилното използване на презерватив е "друга често срещана грешка, която може да доведе до нежелана бременност или болести.

Нека да разгледаме някои начини, по които хората ползват презерватив по неправилен начин: Използване на презерватив с изтекъл срок на годност или продупчен презерватив; Отваряне на презерватив със зъби; Повторно използване на презерватив, независимо дали с различни партньори или дори със същия; Поставянето му неправилно: Носенето на грешен размер презерватив.

Не се тестваш достатъчно често

Освен използването на презерватив, редовното тестване също е основен начин да намалим разпространението на болести, предавани по полов път. Една от основните причини за това е, че хората често не знаят кога са се заразили с инфекция. Един от най-честите симптоми е липсата на никакви симптоми.

Не си достатъчно информиран

"Много хора подценяват разпространението на тези болести, тъй като си мислят, че знаят всичко. Образовай се и не разчитай на самоувереността като форма на намаляване на риска. Хората от всички сфери на живота могат се окажат с положителен резултат.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ