Идиот на седмицата: Мъж забрави жена си в крайпътна тоалетна

04.01.2023, 10:00

И шофира цели 160 км без нея в колата!

   
 
Идиот на седмицата: Мъж забрави жена си в крайпътна тоалетна

Годината едва започна, но ето че първият идиот на седмицата за 2023 г. вече е факт. Този път става въпрос за мъж от Тайланд, който вероятно е изял много бой от жена си. Той без да иска я изставил в крайпътна тоалетна и продължил да шофира в продължение на 159,6 км, вярвайки, че тя спи в задната част на колата.

Двойката тръгнала на път на Коледа, шофирайки през нощта до родния град на жената в провинция Maha Sarakham.

В един момент те спрели, за да отидат до тоалетната и именно тогава се случило объркването.

Когато жената се върнала, не се виждала нито колата, нито съпругът ѝ. Скоро осъзнала, че съпругът ѝ си е тръгнал без нея, оставяйки я в безизходица. Нещо повече - тя не носела мобилния си телефон със себе си, тъй като бил оставен в чанта в колата. Тъй като било тъмно, жената била ужасена и объркана, но решила да тръгне пеша, за да потърси помощ.

Според тайландския новинарски сайт Matichon, тя е изминала около 20 км и е стигнала до квартал Кабин Бури до 5 сутринта. За щастие тя успяла да се свърже с местната полиция и опитала да позвъни на съпруга си. Тъй като не помнелае мобилния номер на съпруга си, тя набрала собствения си номер поне 20 пъти, но не получила никакъв отговор.

Около 8 сутринта тя успяла да се свърже със съпруга си. През цялото това време той нямал представа, че съпругата му не е в колата. По това време той е изминал целия път до провинция Корат, на 159,6 км.

След като чул какво е направил, Бонтум бързо обърнал, за да се върне обратно в Кабин Бури и да вземе съпругата си.


 


   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ