5 сутрешни ритуала, които ще променят живота ти!

07.12.2016, 09:00

От това зависи твоят ден, а може и целият живот

   
 
5 сутрешни ритуала, които ще променят живота ти!

Ето какво трябва да правиш, за да преживееш поне до 4 ниво (разбирай да минеш 40 години). Сутрините са важни – особено как ги започваш.

Изпивай чаша вода!

Това ще помогне на стомаха ти да започне нормално работа, а също така и на червата да се раздвижат – иначе казано: ще започнеш деня обновен.

Включи лампите!

Климатът не ни радва със светлина – особено през зимата. Ярката светлина ще ти помогне да създадеш илюзията, че животът не е безнадежден и има някакъв смисъл.

Мисли!

Първите 2-3 часа след като си станал трябва да се използват за взимане на важни решения, а не за четене на тъпи постове във Facebook.

Спазвай тишина!

Мислиш си, че ако надуеш на макс "Anybody Seen My Baby?", докато търсиш чорапите е добра идея? 'Щото нали музиката събужда и дава хубаво настроение. После се оказва, че като отидеш на работа, си забравил телефона и другия чорап. Музиката разсейва! Събирай си нещата, когато е тихо, а слушай музика в градския транспорт.

Тренирай оптимизъм!

И като си говорим за градския транспорт (докато си там) –  припомни си три хубави неща, които са ти се случили скоро (надяваме се, че имаш такива). Оптимистичните хора не само дразнят останалите, но като цяло живеят по-леко.

1817686

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ