Запознайте се с човека, който превъртя футбола

24.10.2014, 16:14

Меси и Роналдо? Забравете за тях...

   
 
Запознайте се с човека, който превъртя футбола

Освен ако не сте се провъзгласили за хипстъри или нещо подобно, търсещи отчаяно вниманието на околните, то навярно и вие намирате Лига Европа за изключително ненужен и безмислен турнир.

Истината е, че щом самите отбори, участващи в Лига Европа, не виждат смисъла от цялата работа, то какво остава за нас - обикновените фенове.

Понякога обаче дори и на най-неочаквани места попадаме на моменти, които ще се помнят още дълго време занапред.

Един от тези моменти е попадението, което аржентинският халф на Тотнъм Ерик Ламела отбеляза при победата с 5:1 над гръцкия Астерас в среща от надпреварата на "Уайт Харт Лейн".

Бившият футболист на Рома реализира във вратата на съперника с т.нар. удар "rabona", при който единият крак минава зад другия и изстрелва топката.

Всички ние, които някога сме се опитвали да играем футбол, знаем от първа ръка колко трудно е техническото изпълнение на rabona. Но да отбележиш с подобен удар в мач от европейски турнир, пък било то и Лига Европа? Това вече заслужава поздравления!

Насладете се на вълшебното изпълнение на Ерик Ламела, с което футболистът на Тотнъм до голяма степен превъртя футбола като спорт.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ