Гойл от "Хари Потър" се бие в свободните боеве

28.04.2016, 14:15

По-точно актьорът Джош Хердман

   
 
Гойл от "Хари Потър" се бие в свободните боеве

Помните ли двете неприятни момченца, които бяха първи дружки на гнусничкия Драко Малфой от филмите за Хари Потър? Точно така, говорим за Краб и Гойл и по-специално за актьора Джош Хердман, който успя да пресъздаде отвратителния Гойл.

Както много други вълшебници от света на Роулинг, и Джош се изгуби в света на мъгълите. След "Хари Потър" той се снима за много нискобюджетни сериали, но не успява да изкара пари от тях. Затова актьорът решава да се превъплъти в животно на ринга. Речено-сторенo. Бръсне глава, прави татуировки и използва целия репертоар от тренировките по японско джу джицу, които практикува от 5 години.

1696037

Рязката смяна на образа не трябва да ни учудва. Хердман е израснал в семейство на спортисти - баща му и двамата му по-големи братя са боксьори.

Дебютът на младия боец беше миналия уикенд, когато той завоюва първа победа в клетка срещу поляка ​​Януш Валачовски в Ромфорд, Източен Лондон. Резултатът след три рунда е 29-28, 29-28, 29-28, при това без всякакви заклинания.

1696033

"Не съм се отказал от актьорството. Имам агент и редовно ходя на кастинги. Боевете са, за да се поддържам във форма и да изкарвам допълнителни пари. Още повече, че така поддържам семейната традиция", вълнува се актьорът след победата.

1696035

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ