Юлиан Вергов влиза в "Под прикритие"

27.10.2024, 10:00

Жестоко!

   
 
Юлиан Вергов влиза в "Под прикритие"

Димитър Митовски, създателят на популярния криминален сериал "Под прикритие", сподели ексклузивна информация за предстоящия шести сезон с "България Днес". Митовски е възпитаник на известния български аниматор Доньо Донев в класа му в НАТФИЗ, където учи Филмова и телевизионна режисура.

Новият сезон на "Под прикритие" ще се завърне в ефира на Българската национална телевизия (БНТ), потвърждава генералният директор на телевизията, Емил Кошлуков. Той добави, че поредицата е особено горда за телевизията, тъй като има многобройна база от фенове сред различните поколения зрители, които с нетърпение очакват нейното продължение. Освен това, БНТ е сключила сделка с HBO и новият сезон ще бъде достъпен и чрез стрийминг платформата HBO Max.

В шестия сезон зрителите могат да очакват завръщането на звездния актьорски състав, включително Михаил Билалов като безскрупулния престъпен бос Петър Туджаров-Джаро и Росен Гацов-Куката, изигран от Мариан Вълев. Голяма изненада за феновете е включването на звездата Юлиан Вергов, който прави своя дебют в "Под прикритие".

Сериалът ще бъде заснет на различни места, включително обичайните локации в София, нейните околности и големи черноморски курорти. За да добавят ново измерение към продукцията, екипът ще пътува до германския град Франкфурт и бреговете на Малтийския архипелаг в Средиземно море.

Разказът в шестия сезон ще се развива преди и след събитията от предишните сезони. Според Митовски зрителите ще видят познатите герои, но и някои нови лица. Той се надява да създаде увлекателен и напрегнат разказ, който ще задържи публиката прикована към сериала. Работата по проекта вече е в ход и Митовски очаква той да бъде завършен до края на следващата година.

Режисьор на шестия сезон е Виктор Божинов, който споделя ентусиазма на Митовски относно проекта. Божинов е режисьор на голяма част от епизодите на предишните пет сезона и се чувства благодарен за възможността да работи отново по сериала. Той добави: "Това вероятно е единственият проект, към който бих се върнал, защото изпитвам голям сантимент към него и то значително допринесе за успешната ми кариера."

Митовски потвърждава, че стандартът от 12 серии ще бъде запазен и за шестия сезон. Докато приключва разговора ни, той бърза да се върне на снимачната площадка, тъй като феновете с нетърпение очакват новите епизоди на "Под прикритие".

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ