Крис Хемсуърт преговаря за участие в игралния филм за Чаровният принц

24.10.2024, 12:55

Отива му!

   
 
Крис Хемсуърт преговаря за участие в игралния филм за Чаровният принц

Крис Хемсуърт води преговори за ролята на титулярния герой в новия филм на Disney Prince Charming, в който режисьорът на "Wonka" Пол Кинг ще режисира, според Deadline. Саймън Фарнаби и Джон Крокър са съавтори на сценария заедно с Кинг. Филмът е в процес на разработка.

Въпреки че подробностите за сюжета са неизвестни, героят на Чаровния принц има много корени в литературата. Но когато става дума за Дисни, обикновено героят е този, който се превръща в любовен интерес на много от принцесите на Дисни. Въпреки че мнозина го свързват с класически анимационни снимки като "Спящата красавица" и "Снежанка", истинският му произход е "Пепеляшка", където истинският любовен интерес на Пепеляшка е очарователният принц.

Що се отнася до филмовия проект, източникът на Deadline добави, че филмът няма да бъде конкретно свързан с Пепеляшка.

Хемсуърт е най-известен с ролята си на Тор в кинематографичната вселена на Marvel. Съвсем наскоро той озвучи Оптимус Прайм в анимационния научно-фантастичен филм "Трансформърс 1", а по-рано тази година се появи като обезумял военачалник Дементус в "Furiosa: A Mad Max Saga" на Джордж Милър с Аня Тейлър-Джой. Що се отнася до ролите, свързани с приказките, Хемсуърт беше ловецът в "Снежанка и ловецът", където играе Кристен Стюарт като Снежанка.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ