Аркадна игра, вдъхновена от „Terrifier“ идва през 2025 г.! (ВИДЕО)

15.10.2024, 11:24

Ще можеш да се превъплътиш в ролята на Art the Clown!

   
 
Аркадна игра, вдъхновена от „Terrifier“ идва през 2025 г.! (ВИДЕО)

Точно след кино дебюта на филма "Terrifier 3", разработчикът на игри Relevo и издателят Selecta Play обявиха предстояща видео игра "Terrifier" с участието на скандалния антагонист от филмовата поредица Art the Clown.

IGN сподели първия трейлър за "Terrifier: The ARTcade Game", демонстриращ класически бит-'ем-ъп стил на игра.

С шест различни нива, играта обещава превъзходни завършващи движения, битки с босове в края на всеки етап, бонуси и оръжия като моторни триони и сатъри и много други.

2386595

Играчите на "Terrifier: The ARTcade Game" играят като Арт, който "пречи на снимачната площадка, където се снимат филми за неговите собствени ужасни действия. Вместо да позволи на камерите да уловят инсценирания терор, Аrt внася своя собствена марка истински хаос, разкъсващ се орди от полицаи, пожарникари, оператори, каскадьори, гримьори и дори нищо неподозиращи цивилни."

В допълнение към Арт, играчите могат също да играят като обладаната версия на Виктория от "Террифиер 2" и "Terrifier 3", съучастникът на Арт в Терифиер 2, Бледото малко момиче и Бърк, санитар в психиатрична болница, изигран от професионалния кечист и музикант Крис Джерико във филмовия франчайз.

"Terrifier: The ARTcade Game" на Relevo и Selecta Play ще дебютира на PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch и PC през 2025 г.


 

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ