„Daredevil: Born Again“ с официална премиерна дата

21.10.2024, 15:42

Март 2025 г.

   
 
„Daredevil: Born Again“ с официална премиерна дата

"Daredevil: Born Again" официално има премиерна дата. Поредицата за супергероите ще бъде пусната в Disney+ на 4 март 2025 г.

Новината беше обявена на панела "Marvel Fanfare с CB Cebulski" на New York Comic Con в събота, където звездите от "Daredevil: Born Again" Чарли Кокс и Винсънт Д'Онофрио се появиха изненадващо на сцената. По време на панела Сана Аманат, продуцент на сериала и изпълнителен директор на продукцията и разработката на Marvel Studios, се присъедини към главния редактор на Marvel Себулски, за да говори за заснемането на сезон 1 на "Daredevil: Born Again" в Ню Йорк. Те също така споделиха специален кратък поглед на сериала с публиката.

Официалният синопсис на "Daredevil: Born Again" гласи:

Мат Мърдок (Кокс), сляп адвокат с необикновени способности, се бори за справедливост чрез своята оживена адвокатска кантора, докато бившият мафиотски бос Уилсън Фиск (Д'Онофрио) преследва собствените си политически начинания в Ню Йорк. Когато миналите им самоличности започват да изплуват, и двамата мъже се оказват в неизбежен сблъсък.

Заедно с Кокс и Д'Онофрио, сериалът връща Джон Бернтал като Наказателя; Дебора Ан Уол като Карън Пейдж; Елдън Хенсън като Фоги Нелсън; и Уилсън Бетел като Пойндекстър. Новите в актьорския състав са Майкъл Гандолфини, Маргарита Левиева, Джеръми Ърл и Айелет Зурер, която поема ролята на Ванеса Мариана-Фиск от Сандрин Холт в оригиналния сериал.



   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ