Диана Габровска №1 в сцените с жени

08.06.2024, 10:00

Така е!

   
 
Диана Габровска №1 в сцените с жени

Диана Габровска, първата българска официална порнозвезда, спечели наградата за най-добра актриса в сцените  жени по време на еротичен фестивал в Атина, Гърция. Фестивалът, който се проведе в близост до Акропола, привлече хиляди посетители, които имаха възможност да видят изпълнения на различни порно звезди на три отделни сцени през четирите дни на събитието.

Като звезда на най-голямата гръцка компания за производство на порнофилми, Диана Габровска представи продукцията на компанията на щанда на sugarbabes.tv по време на фестивала. Много фенове имаха възможността да си направят снимки с нея и изразиха възхищението си от нейните филми.

Габровска печели наградата за представянето си във филма с партньорката си Рафаела Бела. Във филма участват и двама мъже, което води до по-интензивни сцени. Това не е първият път, когато Габровска печели награда на този фестивал; през 2023 г. тя взе приза за най-добра сцена с трима души.

2385436

Видеото, което ѝ донесе последната победа, включва Габровска и нейната гръцка колежка Ванеса Адамопулу, която играе ролята на нейна съседка, тийнейджърка. Сюжетът се върти около това, че двете момичета гледат любимите си телевизионни предавания у дома, докато крадец се опитва да ги ограби.

Габровска обясни, че престоят ѝ в Гърция е бил изключително ползотворен, не само по отношение на спечелените награди, но и за заснемането на нови порнофилми на различни красиви места на гръцките острови. Съпругът ѝ Тони Габровски я подкрепя напълно в кариерата ѝ и присъства както на фестивала, така и на снимачната площадка.

   
 
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ