Ще видим повече от 60 завръщащи се герои в „Отмъстителите 5“?

06.06.2024, 10:00

Брутално!

   
 
Ще видим повече от 60 завръщащи се герои в „Отмъстителите 5“?
Източник: IMDB

Deadline разкрива, че режисьорът Шон Леви е най-добрият избор и води ранни разговори за режисиране на следващия филм за "Отмъстителите".

Съгласно крайния срок, Леви получи най-новия сценарий от Майкъл Уолдрън (главен сценарист на "Локи" сезон 1), въпреки че източници добавят, че той не е дал отговор дали ще поеме работата и студиото все още планира среща с други режисьори, докато чакат решение от него.

Според отделен доклад от THR, Marvel тихомълком са предложили работата на Леви в средата на март, но той я е отказал поради работата си като изпълнителен продуцент и режисьор на петия и последен сезон на "Stranger Things", който ще продължи до следващата година. Съобщава се обаче, че студиото е отложило "Отмъстителите 5" с няколко месеца, отваряйки вратата за Леви да се върне в микса.

Леви също така все още има предварително обявен филм "Междузвездни войни", въпреки че мина известно време, откакто получихме актуализация за това.

Президентът и продуцентът на Marvel Studios Кевин Файги официално обяви "Отмъстителите: Династията Канг" и "Отмъстителите: Тайните войни" като края на "Сагата за многовселени" и Фаза 6 от кинематографичната вселена на Marvel на Comic-Con в Сан Диего през 2022 г. Двата филма, които първоначално трябваше да бъдат пуснати с интервал от месеци, първоначално бяха датирани за май и ноември 2025 г., но оттогава бяха отложени: вече неозаглавеният "Отмъстителите 5" ще излезе на 1 май 2026 г., последван от "Отмъстителите: Тайни войни". " на 7 май 2027 г.

Съобщава се, че Marvel се отказа от заглавието "The Kang Dynasty", след като уволни актьора Джонатан Мейджърс, който трябваше да повтори ролята си на титулярния злодей Канг Завоевателя, преди звездата от "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" да бъде призната за виновна за непредпазливо нападение в трета степен и виновен за тормоз през декември. Също така беше съобщено, че Marvel се раздели със сценариста на "Quantumania" Джеф Лавнес и че студиото се "отдалечава" от сюжетната линия на Канг, която включваше двата сезона на сериалите на Disney+ "Loki" и "Ant-Man 3" и която трябваше да продължи в бъдещите части на сагата Multiverse.

Дори и без режисьорски набор и сценарият на Waldron едва наскоро, Marvel работи усилено през последните месеци, за да осъществи работата по проекта, така че снимките да могат да започнат следващата година на една от най-големите продукции на Marvel до момента.
Според Deadline, източници, близки до двата проекта, казват, че повече от 60 героя на MCU могат да повторят своите роли, включително всеки от Марк Ръфало, Крис Хемсуърт и Бенедикт Къмбърбач до Том Хидълстън, Симу Лиу и Карън Джилиан. За разлика от първите четири филма, в които имаше основна група, която се състоеше от Робърт Дауни Джуниър, Крис Еванс, Скарлет Йохансон, Хемсуърт и Ръфало, много от героите в този филм ще имат равни позиции, което го прави по-скоро ансамбъл от шепа герои, водещи екипа.

Първият филм на Леви за MCU, оцененият с R Райън Рейнолдс и Хю Джакман с участието на "Deadpool & Wolverine", също включва мултивселената и вече счупи рекордите за предварителна продажба на билети преди премиерата си по кината на 26 юли, според Comicbook.com .

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ