Кога се очаква да излезе Poppy Playtime Chapter 4?

03.06.2024, 14:01

Нетърпеливи сме?

   
 
Кога се очаква да излезе Poppy Playtime Chapter 4?

Poppy Playtime Chapter 4 е дългоочаквана сред феновете на вълнуващата поредица. От пускането на глава 3 на 30 януари 2024 г. играчите с нетърпение очакваха следващата част. Предишни модели на издаване предполагат, че нова глава обикновено идва всяка година, намеквайки за издаване от началото до средата на 2025 г. за глава 4 .

Разработчикът MOB Entertainment обаче все още не е потвърдил слуховете за Chapter 4. Poppy Playtime е поредица от игри, която спечели последователи, заради ужасяващото изживяване в мистериозна фабрика за играчки.

Феновете спекулираха какви нови обрати и герои може да въведе Глава 4, тъй като разказът досега е изкусно вплел напрежение и интрига. Поредицата привлече вниманието на гейминг общността не само заради своя геймплей, но и заради завладяващата си история.

За съжаление все още няма обявена официална дата за излизане на Poppy Playtime Chapter 4. Феновете и уебсайтовете за игри обаче спекулират въз основа на предишни версии и намеци от разработчиците.
Като се има предвид непоследователният модел, по който предходните две части излизат, е трудно да се определи точна дата, но тъй като играта е в процес на разработка, повечето хора сочат началото до средата на 2025 г. като най-вероятната времева рамка.

   
 
ЕТИКЕТИ
ДОБАВИ КОМЕНТАР 
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.

НАЙ-ЧЕТЕНИТЕ